Fördelar med att hyra kontor

Fördelarna med att hyra kontor i ett kontorshotell är många och vi har listat några som borde få vilken entreprenör, frilansare och företagare som helst att hoppa på tåget. Alla som önskar bli inspirerade, öka sin produktivitet och ge näring till sin kreativitet.

Komma igång snabbt:

Om du för närvarande arbetar hemifrån eller behöver utöka ditt utrymme kan den perfekta lösningen vara att hyra kontor. Med möblerade och fullt utrustade kontor kan du när som helst flytta in och köra i gång med din verksamhet. Behöver du expandera din verksamhet finns även möjligheten att flytta inom kontorshotellet. Att hyra ett kontor till skillnad mot att arbeta hemifrån ger en mer proffessionell image och tecken på ett legitimt företag. Du kan träffa kunder utan att behöva gå till ett café. 

Fokus på kärnverksamheten:

I ett kontorshotell kan du förvänta dig hög service. Telefoni, receptionist, sköta kaffemaskiner och städa lokalen och
posthantering är några av många moment som du kan glömma bort och i stället fokusera på det du och ditt företag önskar.

 Kostnadseffektivt:

För både små och stora företag med flera kontor är ofta kontorshotell mer konstadseffektiva än egna kontorslokaler. I och med att man delar en större lokal med andra bolag, så delar man också på kostnaderna för fasta avgifter. Detta kan exempelvis vara skrivare, wifi, mötesrum, posthantering och kök. Dessa kostnader ingår i månadshyran och är minimala jämfört med ett vanligt kontor.

Sociala fördelar:

Som egen företagare eller om man har ett litet bolag kan det ibland bli ensamt, särskilt om kollegorna i verksamheten är ute på kundmöten eller andra uppdrag. Därför är kontorshotell en bra lösning, då det alltid finns andra gäster på kontorshotellet som kan fungera som lunch- eller fikasällskap. Dagligen möter du människor där det finns en stor chans för nya och spännande möjligheter till utökade affärer. Nätverk och samarbeten skapas naturligt inom lokalens väggar.

 

Det finns  starka argument till varför man bör hyra ett kontor i ett kontorshotell, men det handlar ofta om vad som är rätt för dig. Kontakta oss eller boka en visning så kan vi berätta mer.

Lämna kommentar

Din email adress kommer inte att publiceras.