DigitalWork4U sitter hos Best Office

Vilka är Digital Work 4U?

Digital Work 4U är specialiserade inom Marknadsföring på Sociala Medier och SEO med skräddarsydda lösningar för att matcha kundens behov. Byrån grundades 2019 och är ett team av team av strateger och specialister med fokus på att hjälpa varumärken att bli bättre online. Kunderna befinner sig inom olika branscher såsom hotell, bemanning, rekrytering och skönhetsbranschen.

Ramona från Digitalwork4u säger om Best Office:

Efter att ha arbetat på distans i 1 år så känner vi att vi har gjort ett otroligt bra val för vår framtid. Känslan av att flytta in till ett nybyggt och modernt kontorshotell är oslagbart. Det blev bättre än förväntat när vi kom till Best Office med en skön miljö kommer vi att utvecklas mot rätt riktning framåt. Vi kan arbeta i lugn och ro samtidigt kan vi socialisera oss och utvidga vårt kontaktnät. Våra kunder och konsulter älskar att vistas hos oss i den fräscha lokalen och ta en god kopp kaffe med oss.

Är du också intresserad av att sitta i ett kontorshotell? Tveka inte att höra av dig till oss på Best Office så återkommer vi till dig inom kort. Maila oss på info@b3stoffice.se

Lämna kommentar

Din email adress kommer inte att publiceras.